voice chat input

voice chat input
voice chat input

10 Şubat 2013 Pazar

Erbil Sapığı Yakalandı

Erbil'de yaklaşık iki aydır yaşları 6 ila 9 yaş arasında değişen 15 küçük kıza tecavüz eden şahıs yakalandı.




Erbil'de ara sokaklarda oyun oynayan küçük kızları motosikletine bindirerek kaçırıp tecavüz eden S.M.H (19), emniyet güçlerinin iki aylık takibi sonucu yakalandı.
Tecavüze uğrayan çocukların ve şahitlerin verdiği bilgilerden yola çıkan emniyet güçleri, zanlıyı 7 Şubat'ta son tecavüz olayında motosikletiyle birlikte yakaladı. Musul nüfusuna kayıtlı zanlının hırsızlık ve tecavüzden sabıkası bulunduğu, haftada bir kez Musul'dan Erbil'e geldiği tespit edildi. Suçun itiraf eden zanlı, "Kendimi kaybetmişim, ne yaptığımı tam olarak bilmiyorum. Sokak ve bahçelerde gördüğüm çocukları motosikletime bindirerek tenha yerlere götürüp tecavüz ediyordum" dedi.
Erbil Emniyet Müdürlüğü'nde basına bilgi veren Erbil Emniyet Müdürü Dr. Kadir Nuri ise, "Yaklaşık iki aydır bu sapığı yakalamak için tüm ekiplerimizle beraber gece gündüz çalıştık. Tecavüze uğrayan çocukların iyi tarif edememelerinden dolayı onu yakalamak uzun sürdü. Çünkü suç işleyip Musul kentine gidiyordu. Tecavüz ettiği çocukların tamamı kız çocuklarıdır. Tecavüze uğrayan çocukları kendilerine tecavüz eden sapığı teşhir etmeleri için tek tek gösterdik. Tüm çocuklar onun olduğunu söylediler. Sapığın akli dengesi yerindedir. Psikolojik sıkıntılarının olduğunu düşünüyoruz. Kanunlarımızın 393. maddesine göre cezalandırılacaktır. Sapığın yakalanmasında emeği geçen tüm emniyet güçlerine teşekkür ediyorum. Artık Erbil'de çocuklarımız rahat bir şekilde okula gidebilirler ve sokaklara çıkabilirler" dedi.
Zanlının yakalanması ile aileler rahat bir nefes aldıklarını ifade ettiler.

3 Şubat 2013 Pazar

SARAİ SİERRA ÖLDÜRÜLDÜ

ABD’li Sarai Sierra’nın kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan Taylan K., Sarai’yle 2 kez görüştüklerini, 21 Ocak’ta GalataKöprüsü’ndeki randevunun olmadığını söyledi. Taylan K., Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İnstagram sitesinde "taylloo" takma isimle çektiği fotoğrafları paylaşan Taylan K.'nın, Sarai'nin kaybolmasının ardından hesabını kapattığı belirlendi. Taylan K., son olarak Sierra ile yazıştığı gmail hesabını da kapattığı anlaşıldı. Polis Taylan K.'nın bu 2 internet hesabındaki üyeliklerini neden iptal ettiği yönde de inceleme yapıyor. Sarai'nin ABD'den gelen eşi Steven Sierra'nın polise verdiği bilgilerde, eşinin 22 Ocak günü gelmemesi üzerine son olarak Gmail adresinde Taylan K. ile yazıştığını gördüğünü belirterek, "Maili açtığımda Taylan K. adlı kişiyle yazışmalarını gördüm. Ona 'Karım nerde. Karıma ulaşamıyorum' diye yazdım. O da 'bilmiyorum' dedikten sonra sohbettik çıktı" demişti İNTERNETTE TANIŞTIK Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıplar Büro Amirliği ekipleri, ABD’li Sarai’nin izini sürerken gmail adresinden, kaybolduğu 21 Ocak günü için Taylan isimli kişiyle randevulaştığına ulaştı. Polis, 31 yaşındaki Taylan K.’yı gözaltına alarak, cep telefonu ve bilgisayarını incelemek için el koydu. Taylan K., ifadesinde, “Çektiğim fotoğrafları Instegram’dan yayınlıyordum. Sitede Sarai’nin fotoğrafları da vardı. Kendisiyle 4 ay önce internetten tanıştık. Gmail’den haberleşmeye başladık” dedi. Sarai’yle İstanbul’a geldikten sonra Taksim’de buluşup, yemek yediklerini söyleyen Taylan K. “Sarai’yle ikinci ve son görüşme 20 Ocak’ta oldu. 21 Ocak’ta Eminönü ve Topkapı’ya gitmek için sözleştik. Galata Köprüsü çıkışında buluşacaktık. Mesajlaştık ancak mesajlarda irtibat kesikliği oldu. Görüşemedik” diye konuştu. GALATA KÖPRÜSÜ’NDE TEK BAŞINA YÜRÜMÜŞ 5 ayrı noktada arama yapan polis, MOBESE kameralarından Sarai’nin kaybolduğu 21 Ocak günü Galata Köprüsü üzerinde saat 12.10 sıralarında tek başına yürürken görüntülerini buldu. Görüntülerde yalnız olan Sarai’nin, Taylan K. ile randevulaştığı buluşma noktasına gitmek için köprü üzerinden Eminönü yönüne doğru gittiği saptandı. İfadesi alınan Taylan K. akşam saatlerinde savcı tarafından serbest bırakıldı. ADALAR'DA DA ARANIYOR 21 Ocak günü Galata Köprüsü üzerinde Eminönü yönüne doğru giderken MOBESE tarafından görüntülenen Sierra'nın, Eminönün'den Adalar'a giden vapura binme ihtimali üzerine de duruluyor. Polis, Adalar'da da araştırma yapıyor.

1 Şubat 2013 Cuma

jizzeden

jizzeden gizli anlamına gelen ingilizce bir kelimedir...